David Legrand

Mijn beroep is klinisch psycholoog, opgeleid in systemische psychotherapie, en ik bied behandeling voor jongvolwassenen, volwassenen en paren.

Nadat ik psychologie studeerde aan de Katholieke Universiteit van Louvain-la-Neuve, voltooide ik een certificaat in Victimologie en Psychotraumatologie aan de Universiteit van Brussel, evenals een opleiding in Korte Relatietherapie aan de Narratievereniging. Sindsdien ben ik bezig met een continue opleiding binnen de IEFSH om systemisch psychotherapeut te worden.

Ik begeleid mensen in situaties van stress in zijn verschillende vormen. Depressie, trauma, rouwverwerking, scheiding of echtscheiding, manipulatie, intimidatie, uitputting (professioneel of persoonlijk), moeilijke beslissingen die u verhinderen om verder te gaan?

Elk van ons, bij een beproeving of een vraag, bij het aanbreken van een verandering in ons leven, moet misschien in zichzelf de middelen vinden om naar een betere situatie te evolueren, om de dingen duidelijker te zien. Om de tijd te nemen om te luisteren, om betekenis te vinden in onze soms complexe relaties, om te transformeren wat pijnlijk is geweest.

Ik bied je aan om je op dit pad van groei te begeleiden in verschillende vormen, in korte therapie van enkele sessies, of langer, samen te bepalen. (Drietalig: Nederlands, Frans, Engels).

Een eerste keer contact …

Twijfelt u nog ? Dat is echt nergens voor nodig. U kunt eenvoudig contact opnemen en uw vragen stellen of een eerste afspraak vastleggen. Contact maken kan zowel per telefoon als  per email.

Uw eerste afspraak in onze comfortabele en private praktijkruimte wordt dan in samenspraak met u op zo kort mogelijke termijn vastgelegd. U mag natuurlijk rekenen op volledige vertrouwelijkheid. Wij werken niet met een wachtlijst, u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.

David Legrand Psycholoog brussel

David Legrand Psycholoog brussel depressie, stress, angst behandeling in brusselpsycholoog ixelles, brussel, ukkel, saint-gilles, etterbeek, namur, liège, nivelles, mons, tournai,tout d’abord, ainsi, notamment David Legrand psycholoog brussel