Tarieven en vergoeding bij Psycholoog Brussel

Wat kost een behandeling bij Psycholoog Brussel?

Een individueel consult kost per sessie 55,- euro. Een sessie duurt 60 minuten. Voor relatietherapie is het tarief euro 55,- per sessie van 60 minuten.

Hoe vaak je gaat komen is afhankelijk van je klacht. In eerste instantie maken we wekelijkse of tweewekelijkse afspraken. Hebben we goed in kaart wat er aan de hand is en wat we er aan kunnen doen dan spreken we samen de duur van de therapie af. Dat kan in een paar gesprekken gedaan zijn, maar het kan ook langer duren.

Ben je verhinderd, laat het ons 2 werkdagen van tevoren weten. Dan kan ik nog iemand anders inplannen.

Een eerste keer contact …

Twijfelt u nog ? Dat is echt nergens voor nodig. U kunt eenvoudig contact opnemen en uw vragen stellen of een eerste afspraak vastleggen. Contact maken kan zowel per telefoon als  per email.

Uw eerste afspraak in onze comfortabele en private praktijkruimte wordt dan in samenspraak met u op zo kort mogelijke termijn vastgelegd. U mag natuurlijk rekenen op volledige vertrouwelijkheid. Wij werken niet met een wachtlijst, u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.

Brussel en vergoedingen

Brussel en vergoedingen depressie, stress, angst behandeling in brusselpsycholoog ixelles, brussel, ukkel, saint-gilles, etterbeek, namur, liège, nivelles, mons, tournai,tout d’abord, ainsi, notamment Brussel en vergoedingen